Michiel Assink opvolger Rien van Ast bij WDP Nederland

Bron: Logistiek

Logistiek vastgoed ontwikkelaar WDP heeft Michiel Assink benoemd tot nieuwe algemeen directeur van WDP Nederland.

Assink is afkomstig van makelaar CBRE en volgt Rien van Ast op, die zich gaat richten op het leggen van contacten met potentiele klanten en het realiseren van complexe projecten.

Michiel Assink neemt na een inwerkperiode per 1 januari 2018 de positie in van algemeen directeur van WDP Nederland. Assink is sinds 2004 werkzaam bij CBRE. De afgelopen jaren heeft hij leiding gegeven aan het Industriële & Logistieke team van de makelaarsorganisatie. In die periode heeft hij een team opgebouwd dat een specialistische focus heeft op de gebruiker, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed.

Van Ast krijgt andere functie
Rien van Ast, die WDP in Nederland op de kaart heeft gezet, krijgt een nieuwe rol binnen het beursgenoteerde logistiek vastgoed bedrijf. Van Ast zal nauw samenwerken met zijn opvolger, richt zich vooral op het leggen van contacten met potentiële klanten en het realiseren van complexe projecten. “Hetgeen waarin hij altijd heeft uitgeblonken”, meldt WDP in een persbericht eind vorige week.
Henk-Jan Verweij volgt Assink op bij CBRE
Michiel Assink wordt per 1 september aanstaande opgevolgd door Henk-Jan Verweij. Met ruim 10 jaar ervaring, waarvan 7 jaar binnen het CBRE Industrial & Logistics team en daarvoor bij DTZ Zadelhoff, is Verweij een bekend gezicht in de logistieke vastgoedsector en weet hij hoe de logistieke eindgebruikersmarkt en de investeringsmarkt in elkaar steekt.
Beoogde groei doorzetten
De makelaarsorganisatie laat verder weten dat Verweij een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van het CBRE-team en dat hij de beoogde groei van het team alsmede de opdrachtenportefeuille verder voorzet.

 

 

Contact

STICHTING LOGISTIEK MANAGER VAN HET JAAR

Postbus 934
2900 AX Capelle a/d IJssel
010 - 442 52 95

Logistic Captains Club