Inhoud kennissessies

PRESENTATIES KANDIDATEN JONG LOGISTIEK TALENT

Giovanni Gubbels, ChainCargo & Neeltje Gubbels, Vanderlande & Mark Sugirtharaja, HelloFresh

PRESENTATIES KANDIDATEN JONG LOGISTIEK TALENT

PRESENTATIES KANDIDATEN LOGISTIEK MANAGER VAN HET JAAR

Maarten Bakhuizen, ASML & Stein van Est, Hollander Barendrecht & Ronald Kleijwegt, Blume Global

PRESENTATIES KANDIDATEN LOGISTIEK MANAGER VAN HET JAAR

BIG MILE, MINIMALE FOOTPRINT EN MAXIMALE WINST

Connekt in samenwerking met evofenedex

Leon Simons, Development Manager, BigMile

De productiviteit staat flink onder druk binnen transport, logistiek en supply chain. Kleinere orders. Meer leveringen. Meer files. Beperkte toegang tot steden. Zware concurrentie. Tegelijkertijd moeten bedrijven hun CO2-footprint vóór 2030 drastisch verminderen. Om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, zijn de juiste inzichten cruciaal. BigMile verzamelt en combineert data uit de dagelijkse praktijk van verladers en logistieke dienstverleners. Door data inzichtelijk te maken, zien bedrijven waar ze gericht verbeteringen kunnen doorvoeren. Zo zetten bedrijven met BigMile actief in op een minimale footprint en maximale winst. BigMile laat zien wat hun aanpak is wat zij tot nu toe hebben gerealiseerd. Praktische ervaringen van veel bedrijven die reeds hebben deelgenomen passeren hierbij de revue
BIG MILE, MINIMALE FOOTPRINT EN MAXIMALE WINST

PROCESS MINING: THE ACCELERATOR FOR DIGITAL TRANSFORMATION

Maya Haas, Academic Alliance Manager, Celonis
Michael Hogenboom, Data Science en Management Consultant, Celonis

But how is digital transformatino already achieved today? The answer is hidden in business processes and made transparent by Process Mining. This technology allows the user to improve business processes based on the log data stored in the IT system. It enables faster and more precise insights into companies and therefore better decisions towards customer experience, efficiency and cost reduction. Within this session you will get to know the term process mining and dive into customer stories which show you how analytics can transform data into valuable outcomes. A demo session and hands-on cases with Celonis' software gives you first expertise. Let's join this session and make future logistics processes frictionless.
PROCESS MINING: THE ACCELERATOR FOR DIGITAL TRANSFORMATION

ZONDER DATA GEEN OMZET

Ingmar Hensbergen, Manager Datamanagement, Intergamma

Hoe word je de beste omnichannel retailer van de Benelux ? Een stevige ambitie, zeker in de razendsnel veranderde retailwereld waarin digitalisering niet meer te stoppen is. “Tachtig procent van onze klanten oriënteert zich online en met twee miljoen bezoekers per week hebben we een van de grootste webshops van Nederland en België. En als mensen iets niet op onze website kunnen vinden, komen ze niet eens naar de bouwmarkt. Zo simpel is het.” Belangrijkste wapen in deze strijd is data. Tijdens deze workshop verteld Ingmar Hensbergen over de reis die Intergamma heeft gemaakt om goede productdata te creëren in samenwerking met haar leveranciers. Welke rol speelt standaardisatie (GS1) en automatisering hierin? Ook geeft Ingmar handige tips die je na deze sessie direct in de praktijk kan toepassen.
ZONDER DATA GEEN OMZET

STOP VERSPILLING VAN TIJD, GELD EN GOEDEREN. SUPPLY CHAIN VISIBILITY

Frank Erftemeijer, partner en member of the board, Yellowstar

Supply Chain Visibility en realtime bijsturing is voor producenten, handelsondernemingen, retailers, logistiek dienstverleners, en hun ketenpartijen een randvoorwaarde om te overleven in deze moderne wereld. Wat zijn de consequenties als u geen actie onderneemt en waar moet u starten? Aan de hand van drie praktijkvoorbeelden vertellen wij hoe onze klanten (Blokker, Vonk, Van der Vlist) te werk zijn gegaan, wat de uitdagingen daarbij waren en welke voordelen zij ervaren. Wij ontmoeten u graag bij onze sessie!
STOP VERSPILLING VAN TIJD, GELD EN GOEDEREN. SUPPLY CHAIN VISIBILITY

HET GEHEIM VAN EEN SUCCESVOL TEAM - DISC

Ingrid Sol, Consultant Career Management, Right Management (ManpowerGroup)

Terwijl de digitale wereld groeit en wij dagelijks leren met nieuwe innovatieve technologieën te werken, zijn vooral onze interpersoonlijke vaardigheden van cruciaal belang voor een goed functionerend team en daarmee de sleutel tot een succesvolle toekomst. Tijdens de sessie wordt vanuit het perspectief van de manager naar de dynamiek van teams gekeken, om zo tot nieuwe en prikkelende inzichten te komen als het gaat om effectief communiceren en samenwerken. De DISC is een instrument dat verschillende psychologische motivatoren van menselijk gedrag meet. Het brengt de complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk en begrijpelijk in kaart. DISC geeft inzicht in jezelf en anderen.
HET GEHEIM VAN EEN SUCCESVOL TEAM - DISC

BETER VOORSPELLEN MET AI

Lars Krommendijk, Etos

Net als in andere sectoren vinden digitale technieken zoals Artificial Intelligence (AI) steeds meer toepassingen in de logistieke keten. De voordelen van AI bij met name complexe planningsprocessen zoals forecasting kunnen groot zijn.
In deze sessie gaat Lars Krommendijk, Manager Supply Chain Tactics bij Etos in op de vraag hoe Etos AI toepast om de forecast te verbeteren. Lars gaat in op de techniek zelf en de (noodzakelijke) transitie van Etos. Op welke wijze heeft Etos het aangepakt en op welke manier ondersteunt het forecasten met AI de doelstellingen van Etos? Daarnaast gaat Lars in op wat er is veranderd binnen Etos voor het toepassen van AI. Wanneer is een bedrijf en wanneer zijn de medewerkers er klaar voor. Een grote uitdaging bij deze nieuwe manier van forcasten is hoe je medewerkers zo ver krijgt dat zij AI data gaan vertrouwen. Lars vertelt wat hierbij komt kijken en hoe je daar mee om kunt gaan.
BETER VOORSPELLEN MET AI

SKILLED FOR THE FUTURE; BESCHIKKEN OF ONTWIKKELEN?

Steven Gudde, directeur Bidmanagement & Business Development, Olympia

SKILLED FOR THE FUTURE; BESCHIKKEN OF ONTWIKKELEN?

Contact

Organisatie verkiezingen: Jaarbeurs
+31 (0)30 295 59 11
 
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacystatement

 

Oud winnaars

 • 2005 LMvhJ

  Raymond Cools
  LMvhJ 2005

 • 2006 LMvhJ

  Karel de Jong
  LMvhJ 2006

 • 2007 LMvhJ

  Anton Hiemstra
  LMvhJ 2007

 • 2008 LMvhJ

  Lars Breedveld
  LMvhJ 2008

 • 2009 LMvhJ

  Duco Buijze
  LMvhJ 2009

 • 2010 LMvhJ

  Roel van Driel
  LMvhJ 2010

 • 2011 LMvhJ

  Ron Kars
  LMvhJ 2011

 • 2012 LMvhJ

  Derrien Jansen
  LMvhJ 2012

 • 2013 LMvhJ

  Bart Beeks
  LMvhJ 2013

 • 2014 JLT

  Teun de Laat
  JLT 2014

 • 2014 LMvhJ

  Edwin Wenink
  LMvhJ 2014

 • 2015 JLT

  Mario Wopereis
  JLT 2015

 • 2015 LMvhJ

  Iwan te Winkel
  LMvhJ 2015

 • 2016 JLT

  Stefan Kleijngeld
  JLT 2016

 • 2016 LMvhJ

  Marc van het Bolscher
  LMvhJ 2016

 • 2017 JLT

  Jan Minnee
  JLT 2017

 • 2017 LMvhJ

  Joris Keizers
  LMvhJ 2017

 • 2018 JLT

  Tijs van Driel
  JLT 2018

 • 2018 LMvhJ

  Job Sonke
  LMvhJ 2018

 • 2019 JLT

  Nick Vreeswijk
  JLT 2019