Finalisten LMVHJ en JLT 2018 bekend

Bron: https://www.logistiekprofs.nl/nieuws/finalisten-lmvhj-en-jlt-2018-bekend

De jury van de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent is klaar met het beoordelen en bespreken van de inzendingen. De finalisten zijn bekend!

De drie kandidaten voor de titel van Logistiek Manager van het Jaar zijn:

Juryvoorzitter René de Koster: “Deze finalisten zijn een goed voorbeeld van de eigentijdse logistiek manager. Diverse achtergronden en uiteenlopende branches komen zo bij elkaar op het podium van Logistiek Manager van het Jaar. Het onderstreept nog maar eens hoe breed en complex het vakgebied is.”

De jury heeft ook een keuze gemaakt uit de jonge talenten die zich hebben aangediend voor de verkiezing. “Passie, kennis en visie, zijn de ingrediënten die we zoeken bij de talenten”, aldus De Koster. Tijdens het event op 11 april zullen de volgende finalisten zich presenteren:

Winnaars
De winnaars van de titel Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent worden bekend gemaakt tijdens het kennis- en netwerkevent op 11 april aanstaande in de Jaarbeurs. De jury bepaalt uiteindelijk wie de winnaar van Logistiek Manager van het Jaar wordt. Voor de talenten geldt dat de bezoekers aan het event mede bepalend zijn voor de keuze van de winnaar. De publieksstemmen en het juryoordeel vormen samen de einduitslag. Alle finalisten leveren een bijdrage in het programma van het event.

De komende weken kunt u uitgebreid kennis maken met de finalisten als zij zich in woord en beeld presenteren. Houd de website en LogistiekProfs.nl in de gaten voor actuele updates.

Meer informatie
Meer informatie over de verkiezing van Logistiek Manager van het Jaar, het event en het kennisprogramma, kunt u hier vinden.

Contact

Organisatie verkiezingen: Jaarbeurs
+31 (0)30 295 59 11
 
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacystatement

Logistic Captains Club