WDP FINALIST VOOR ONDERNEMING VAN HET JAAR ®

VISIE EN ONDERNEMERSCHAP ERKEND

WDP GENOMINEERD VOOR ONDERNEMING VAN HET JAAR 2017®

De logistieke vastgoedspecialist WDP, marktleider in de Benelux, is één van de drie finalisten voor ‘Onderneming van het Jaar®’. Volgens de organisatie zijn het niet enkel de cijfers die een bepalende rol spelen om finalist te worden. Het zijn bedrijven die blijk geven van een gedurfde visie, deugdelijk bestuur, internationalisatie en geëngageerd teamwork.
WDP CEO Joost Uwents: “Finalist zijn van de Onderneming van het Jaar is niet alleen een bekroning voor ons bedrijf alleen, maar voor de volledige sector van beursgenoteerde vastgoedbedrijven. Vastgoedbedrijven zoals WDP worden niet langer aanzien als passieve fondsen, maar wel als commerciële ondernemingen,” voegt Joost Uwents toe.
“Het langetermijndenken van papa, gekoppeld aan de bescheidenheid om bij de niche te blijven waar je verstand van hebt, is het geheim achter het succes van WDP,” aldus Tony De Pauw eerder in De Tijd.
Een jury onder leiding van Michèle Sioen verkiest op 17 oktober de opvolger van Vyncke. De prijs is een initiatief van EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis.

Armonea en Euronav zijn de twee andere genomineerden voor Onderneming van het Jaar 2017 ®

Contact

Organisatie verkiezingen: Jaarbeurs
+31 (0)30 295 59 11
 
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacystatement

Logistic Captains Club