LMvhj kandidaten 2017

 • Hugo van Goor
 • Joris Keizers
 • Olaf Vreeburg
 • Hugo van Goor

  Hugo van Goor

  Schneider Electric

  Hugo (29 juli 1976) werkzaam sinds 2010 bij Schneider Electric. Sinds 2012 in de rol van DC Manager, eerst alleen verantwoordelijk voor het DC in Helmond, sinds 2016 ook voor het DC in Venray en Wiehl (Duitsland). In deze rol is hij eindverantwoordelijk voor de distributie van APC (by Schneider Electric) en Pelco (by Schneider Electric) voor geheel EMEA. Vanuit Venray worden Nederland, België, Duitsland en Zwitserland beleverd van een 100.000 tal referenties uit het Schneider Electric assortiment. Zijn carrière is hij begonnen in de automotive (NedCar), waarna hij verschillende functies heeft vervuld bij logistieke dienstverleners.
  Zijn passie ligt in het werken met mensen en het bouwen van teams, hij gelooft daarbij sterk in het zorgen voor een veilige werkomgeving, dit zowel fysiek als psychologisch. In 2016 is het DC in Helmond bekroond tot veiligste magazijn van Nederland. De veiligheidscultuur binnen de DC’s is iets waar zijn team en hijzelf erg trots op zijn. Hij woont in Roosteren, is getrouwd en heeft vijf kinderen. Eén zoon van 21 jaar en 4 dochters van 19, 7, 3 en 1,5 jaar. Zijn vrije tijd deelt hij met zijn gezin, klust hij in en rondom het huis of is te vinden op de tennisclub.

 • Joris Keizers

  Joris Keizers

  Veco

  • In zijn huidige functie verantwoordelijk van de Operations afdelingen (waaronder de supply chain functies) binnen onze drie fabrieken in Nederland en Engeland • Vanuit mijn verleden heb altijd een voorliefde gehouden voor de wiskunde, vandaar ook mijn actieve interesse in de ontwikkelingen de afgelopen jaren op het gebied van Big Data en Data Science. • Supply Chain draait om samenwerken. En die samenwerking gaat niet alleen over samenwerken binnen de keten, maar ook over samenwerken met andere technieken, zeker ook buiten Supply Chain en Operations. • De case waarop mijn nominatie gebaseerd is, gaat erom hoe Process Mining (i.e. een techniek uit de Data Science en nog nauwelijks ingezet in manufacturing omgevingen) gebruikt kan worden om proceskennis van medewerkers veel efficiënter en effectiever in te zetten voor procesverbetering. Dit resulteerde in halvering van de fabrieksdoorlooptijd voor de belangrijkste productgroep. • Getrouwd en vader van twee kinderen • Hobby buiten SCM en Data Science: fietsen, zowel op de racefiets op MTB.

 • Olaf Vreeburg

  Olaf Vreeburg

  HelloFresh

  Olaf (27 februari 1985) heeft zijn opleiding in Groningen genoten, waar hij een studie Labour Relations/Human Resources heeft afgerond. Met deze studie heeft hij zijn eerste stappen in zijn carrière gezet bij Kraft Foods (tegenwoordig Mondelez) in Mechelen, België. Vanuit België is hij verhuisd naar Dublin, Ierland, waar hij zijn loopbaan vervolgde op het Europees Hoofdkantoor van Google, ook binnen het HR vakgebied. In januari 2012 keerde hij terug naar Nederland en werd als HR/Development Manager mede-verantwoordelijk voor het opzetten van het Benelux kantoor van investeringsmaatschappij Rocket Internet. Vanuit deze rol hielp hij verschillende e-commerce concepten zoals Dalani/Westwing, PayLeven, Bamarang, Dropgifts & HelloFresh te lanceren op de Benelux markt. Bij deze laatste werd hij in september 2012 tijdelijk aangesteld als Head of Operations, om vervolgens niet meer weg te gaan. In deze rol is hij verantwoordelijk voor zowel de fulfillment als het transport van HelloFresh Benelux. Olaf woont samen met zijn vriendin in Amsterdam, gaat graag naar musea/film/concerten, is muziekliefhebber en fanatiek hardloper.

Contact

Organisatie verkiezingen: Jaarbeurs
+31 (0)30 295 59 11
 
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacystatement

Logistic Captains Club